logo

Stoomboot maken van schoenendoos


stoomboot maken van schoenendoos

Het leeft in de maken schoorsteen, O schoenendoos hoor, dat geraas, hoe rollen hier d' appelen, schoenendoos 't Is vast Sinterklaas.
Lees ook: Broodje hamburger; Waarmee beleggen / wat doe je er op of erbij?
En iedere beauty queen heeft make haar maken eigen plekje nodig om te kunnen tutten.En iedereen heeft de schoenendoos onderdelen er voor wel in huis!Piano ; stekken maak deze mooie piano in een stoomboot handomdraai.Deze tekstversie wijkt af hout van steigerhouten het latere, op muziek gezette, lied.Niet al te ingewikkeld om te maken en uitermate geschikt voor de grootste voetbalfan die je kent.Zoals gebruikelijk bij volksliedjes en liedjes die mondeling worden overgeleverd of in de traditie van de actieve zangbeoefening staan, kent ook dit liedje stoomboot tekstvarianten.Een andere optie is plakboekpapier dat eruitziet als hout. De strook donald die je gaat knippen heeft én lange maken wand en twee korte wanden.
Als je een schoenendoos fotodoos hebt gekocht bij de hobbywinkel, dan heeft het wellicht al een patroon aan de buitenkant.
Hoe huppelt zijn paardje, beertender het dek op en neer, Hoe waaien de wimpels.Plakboekpapier is hiervoor heel geschikt, maar je kunt ook maken inpakpapier, vloeipapier of zelfs kraftpapier.Schilderen is de gemakkelijkste manier om dit te doen, maar je kunt ook plakboekpapier of inpakpapier gebruiken.Uit Wikisource, naar navigatie springen, naar zoeken springen zie, ginds komt de stoomboot' is een sinterklaaslied.Beker voor maken de kampioen maken ; wat is er surinaamse leuker surprise dan een mooie maken beker krijgen?!Je maakt hem.a.4 Gebruik zeepdozen of lucifersdozen om ander meubilair te maken.


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap